Yleissuunnittelija
Turku Energia Sähköverkot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

HAEMME NYT YLEISSUUNNITTELIJAA

Yleissuunnittelijana olet mukana rakentamassa Turku Energia Sähköverkkojen (TESV) toimintavarmaa ja tehokasta sähköverkkoa. Vastaat osaltasi sähköverkon jatkuvasta kehittymisestä asiakkaiden ja muiden toimijoiden tarpeet täyttävänä kokonaisuutena. Lisäksi vastaat sähköverkon huomioimisesta kaavoituksessa ja hallinnoit TESV:n putkitusomaisuutta.

Toivomme sinulta vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta sähköverkkoalalta. Sinulla on sähköalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat. Omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet tottunut toimimaan eri sidosryhmien kanssa. Verkkotietojärjestelmän (TSU NIS) osaaminen on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan kaupungin infrastruktuuria ja omaa osaamistasi sekä osaavan tiimin tuen. Kilpailukykyiset työsuhde-etumme ovat luonnollisesti myös käytettävissäsi. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta tarjoamalla mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön. Lähityöskentelyä varten pääsemme muuttamaan upeisiin uusiin toimitiloihimme vuoden 2022 alkupuolella. 

Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. 

Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävään viimeistään 30.1.2022 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa http://www.turkuenergia.fi/rekrytointi

Lisätietoja tehtävästä antaa verkkopäällikkö Arto Ahonen p. 050 5573 191 tiistaina 11.1. klo 14.30–15.30, perjantaina 14.1. klo 14.30–15.30 ja tiistaina 25.1. klo 14.30–15.30.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot