(Poistunut julkaisusta)

Yleispätevä rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.


Etsimme asiakkaillemme monitaitoista rakennusalan sekatyöntekijää Pk-seudulla sijaitseville rakennustyömaille. Työskentelyalueet sijaitsevat Lohja-Helsinki välillä ja ensimmäinen työkohteesi sijaitsee Nurmijärvellä.Työtehtävät vaihtelevat eri rakennusvaiheiden työtehtävistä aina loppuvaiheen rakennussiivoukseen.

Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä sekä on tiimipelaaja. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä valmiutta osallistua rakennustehtävien ohella myös siivoustehtäviin. Auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan ja osaavan tiimin sekä mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työt alkavat melko nopealla aikataululla kesäkuu-heinkuun aikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Maria Pelkonen, maria.pelkonen@workpower.fi