(Poistunut julkaisusta)

Yleisötyön tuottaja
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 270 työntekijää.

 

Haemme Ateneumin taidemuseoon osaavaa ja innostunutta

yleisötyön tuottajaa.

Ateneumin yleisötyötiimi suunnittelee, kehittää ja tuottaa museon monipuolista yleisötyötä kuten erilaisia tapahtumia, opastustoimintaa, kouluyhteistyötä ja erityishankkeita. Yleisötyö osallistuu tiiviisti näyttelyiden tekemiseen keskittyen erilaisten yleisöjen näkökulmaan, saavutettavuuteen ja monimuotoisuuteen.

Yleisötyön tuottajana vastaat muun muassa tapahtumien tuottamisesta, osallistavasta yleisötyöstä ja taiteiden välisen toiminnan kehittämisestä.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto taiteen tai taidekasvatuksen alalta ja kokemusta yleisötyöstä sekä tapahtumatuotannoista. Viestit taitavasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Arvostamme ennakkoluulotonta ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta museon monipuoliseen tehtäväkenttään. Eduksi katsomme esittävien taiteiden kentän tuntemuksen.

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa yleisötyöpäällikkö Satu Itkonen puh. +358294500335 torstaina 6.6. klo 8-9, maanantaina 10.6. klo 9-10 ja torstaina 13.6. klo 14-15.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään torstaina 13.6.2019.


Puhelin: 0294 500 200 Sijainti: Kaivokatu 2