(Poistunut julkaisusta)

Yleisötyön tuottaja
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme Sinebrychoffin taidemuseoon osaavaa ja innostunutta

yleisötyön tuottajaa

määräaikaiseen tehtävään vuoden 2019 loppuun saakka.

Suunnittelet, koordinoit ja toteutat Paul ja Fanny Sinebrychoffin kotimuseon yleisötyötä sekä tapahtumia eri kohderyhmille. Laadit myös pitkäntähtäimen suunnitelman kotimuseon yleisötyön kehittämiseksi.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto taiteen tai taidekasvatuksen alalta ja kokemusta yleisötyöstä sekä taidemuseoalalta. Viestit taitavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä suomen että ruotsin kielellä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Arvostamme ennakkoluulotonta ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta museon monipuoliseen tehtäväkenttään vanhan eurooppalaisen taiteen parissa. Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Kirsi Eskelinen, puh. + 358 (0) 294 500 490 maanantaina 8.10. klo 14-15 ja maanantaina 15.10. klo 11-12.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2018, koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Linkki hakulomakkeelle: https://link.webropolsurveys.com/S/AC41C019843F7F19