(Poistunut julkaisusta)

Yleismies Jantunen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme yleismiehiä pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ja -kohteet vaihtelevat kiinteistöhuollon, rakennusalan ja muuttotehtävien välillä riippuen omasta osaamisestasi ja halustasi. Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Aiempi kokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kuitenkin oma asenne ja halu oppia.

 

Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella. Työtä voi tehdä sekä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työt ovat keikkaluontoisia ja työajat painottuvat aamuvuoroihin. Palkkaus TES mukainen.

 

Edellytämme

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Suomen kielen sujuvaa osaamista

- Itseohjautuvaa otetta työhön sekä kykyä tehdä töitä itsenäisesti

Tarjoamme

- Asianmukaisen korvauksen työstä

- Vaihtelevia työkohteita

- Joustavasti työtunteja

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa
Henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

+358 50 593 3501
sara.kervinen@aaltovoima.fi