(Poistunut julkaisusta)

Yleislääketieteen ylilääkäri
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Toimintamme kasvaa ja palvelumme monipuolistuu jatkuvasti. Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 

Etsimme Pohjola Terveyteen vakituiseen työsuhteeseen

yleislääketieteen ylilääkäriä

vastaamaan Pohjola Terveyden sairaaloiden ja lääkärikeskusten yleislääkäripalveluiden kehittämisestä ja johtamisesta.

Sinulle yleislääketieteen ylilääkärinä on tärkeää hyvinvoinnin edistäminen, terveyshyödyn tuottaminen ja asiakaskokemus, ei suoritteiden maksimointi. Toimit aktiivisesti ja ihmisläheisesti niin, että asiakas saadaan hyvillä mielin kuntoon vaikuttavasti ja sujuvasti. Ymmärrät hyvin toimivien prosessien tärkeyden hoitotulokselle, asiakaskokemukselle ja työviihtyvyydelle. Osaat sekä käytännön yleislääkärin työn, että johtaa ja kehittää koko maan kattavaa yleislääkäreiden verkostoa lääkäriasematoimintaa, etäpalveluita ja työterveyttä tukien. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan Suomeen uutta, arvopohjaista terveyspalvelutoimijaa.

Meillä Pohjola Terveydessä asiakas on tärkein. Tavoitteenamme ei ole voiton maksimointi, vaan asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen. Tehokkaan hoitopolkumme ansiosta voit keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjota asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Olemme vahvasti kasvava toimija, jossa pääset näköalapaikalta olemaan osa menestystarinaa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Samuli Saarniin puh 040 574 6119 / samuli.saarni@pohjola.fi tai vastaavaan lääkäriin Markus Torkkiin puh 040 527 5931 / markus.torkki@pohjolasairaala.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 17.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.