(Poistunut julkaisusta)

Yleislääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haemme nyt vakituista yleislääkäriä Kouvolan uudelle palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai erikseen sovittavan tuntimäärän mukaan; keskustellaan tästä lisää tarkemmin rekrytointiprosessin edetessä! Toimipisteen tarkka sijainti ei ole vielä varmistunut, joten sitä koskeviin tiedusteluihin emme osaa vielä tarkemmin vastata.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy yleislääkärin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa. Työskentelemme vain arkipäivisin, joten päivystysvuorot ja viikonlopputyöt eivät kuulu arkeemme YTHS:llä. Palkkauksessa noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton sopimusta. 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Minna Paavonsalo, puh. 0408281716. Minnan tavoittaa puhelimitse ma 26.10. klo 10 – 12 ja ma 2.11. klo 10 - 12 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:

Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 8.11.2020. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopien askelmerkeistä jatkokeskusteluiden suhteen.