Yleislääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme nyt vakituista yleislääkäriä Kokkolan palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai erikseen sovittavan tuntimäärän mukaan; keskustellaan tästä lisää tarkemmin rekrytointiprosessin edetessä! Toimipisteen tarkka sijainti ei ole vielä varmistunut, joten sitä koskeviin tiedusteluihin emme osaa vielä tarkemmin vastata.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy yleislääkärin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa. Työskentelemme vain arkipäivisin, joten päivystysvuorot ja viikonlopputyöt eivät kuulu arkeemme YTHS:llä. Palkkauksessa noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton sopimusta. 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Riitta Mäkelä, puh. 0468769209. Riitan tavoittaa puhelimitse keskiviikkoisin klo. 12-14 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:
Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään keskiviikkona 28.10.2020. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopien askelmerkeistä jatkokeskusteluiden suhteen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot