Yleislääkäreitä
Medikumppani Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Nyt monipuolisia työmahdollisuuksia lääkäreille pääkaupunkiseudulla

Meillä on nyt avoinna runsaasti erilaisia mielenkiintoisia työpaikkoja pääkaupunkiseudulla. Etsitpä sitten osa-aikaista tai kokopäiväistä työtä, pidempää tai lyhyempää työjaksoa, terveyskeskuspaikkaa tai yksityisvastaanottoa, meiltä löydät varmasti sinulle sopivan paikan. Meiltä löydät myös erikoistumiseen sopivia työjaksoja.

Etsimme lääkäreitä mm. seuraaviin paikkoihin:
Aloitus mahdollisimman pian tai myöhemmin loppuvuodesta.

Julkisen avoimia työpaikkoja:

Yksityisen avoimia työpaikkoja:

Avoimia ilta-, viikonloppu- ja yötöitä:

Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihimme.

 Miksi kannattaa valita Medikumppani:

 • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
 • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
 • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
 • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
 • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
 • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
 • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä Medikumppani.fi -sivujen kautta tai voit olla suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Heidiin:

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
heidi.larko@medikumppani.fi
p. 040 576 3611

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Medikumppani on toiminut alalla jo vuodesta 2003. Aikaisemmin meidät tunnettiin nimellä Mediradix. Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen.

Työllistämme vuosittain lähes 100 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Työntekijöitämme ja asiakkaitamme palvelee 10 henkilön tiimi Turussa. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1169559
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa