(Poistunut julkaisusta)

Yleislääkäreitä
Pohjola Terveys

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Etsimme nyt voimakkaasti kasvavaan Pohjola Terveyteen ammatinharjoittajiksi 

yleislääkäreitä

Sinusta
Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Sinulle on tärkeää hyvinvoinnin edistäminen ja terveyshyödyn tuottaminen, ei suoritteiden maksimointi. Toimit aktiivisesti ja ihmisläheisesti niin, että asiakas saadaan hyvillä mielin kuntoon vaikuttavasti ja sujuvasti.

Ammatinharjoittajana voit työskennellä Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Tarjoamme
nuorekkaan ja viihtyisän työympäristön, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja oppimaan muilta ammattilaisilta päivittäisen työn ohessa. Tehokkaan hoitopolkumme ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on helppo olla hyvä ammattilainen. Työyhteisössämme on työntekijöidemme mukaan kaksi erityistä ominaisuutta: ilo ja hymy. Niistä saavat nauttia myös asiakkaamme. 

Tästä eteenpäin 
Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, lähetä hakemuksesi ylilääkärillemme Markus Torkille markus.torkki@pohjolasairaala.fi. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä Markukseen puh 040 527 5931 tai sähköpostilla.