(Poistunut julkaisusta)

Yleiskaava-arkkitehti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Kaupunkiympäristön toimiala / yleiskaavayksikkö

Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2021 - tai sopimuksen mukaan


Haemme yleiskaava-arkkitehtiä osaksi pientä ja moniammatillista yleiskaavayksikköä. 

Yleiskaava-arkkitehtinä vastaat yleispiirteisistä maankäytön suunnitelmista ja selvityksistä, esimerkiksi käynnissä olevasta ratikan kaavarunkotyöstä. Osallistut Vantaan edustajana seudulliseen suunnitteluun ja naapurikuntien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Yleiskaavoituksen edustajana olet mukana kaupungin erilaisten suunnitelmien, selvitysten ja hankkeiden ohjaamisessa. 

Edellytämme kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta. Arvostamme luovaa suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Työssäsi tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia käyttää MATTI-järjestelmän sähköisiä suunnittelu- ja tiedonhallintavälineitä.

Haussa on mielenkiintoinen ja vastuullinen työtehtävä vahvasti kasvavassa kaupungissa. Tule tekemään hyvää kaupunkia kanssamme!

Vantaa on uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus. Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa.

Vantaan kaupunkirakenteen ja ympäristön palvelualueella osallistumme maankäytön strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen laatimalla yleiskaavoja, asemakaavoja ja muita maankäytön suunnitelmia, vastaamme kaavojen hallinnollisesta käsittelystä ja seurannasta sekä resurssiviisauden tavoitteiden saavuttamisesta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus (MRA 3 §) 

Lisäksi edellytämme: suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito

Palkkaus: 3968,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Lisätietoja: yleiskaavapäällikkö Mari Siivola puh. 0403360159 tai  etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.