(Poistunut julkaisusta)

Yleinen apuhenkilö Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Toimenkuva
Haemme nyt autoalan asiakkaallemme yleistä apuhenkilöä Länsi-Vantaalle. Tehtäväsi tulee olemaan kaluston ja pihanalueen ylläpito sekä kaluston pitäminen ajan tasalla tietokannassa. Huolehdit siis siitä, että matkailuauto tai -vaunu on yleiskunnoltaan siisti ja tarkastettu, siitä on otettu edustavat kuvat ja sen tiedot ovat ajan tasalla tietojärjestelmässä. Piha-alue ja sen siisteys ovat myös vastuullasi.
Odotamme sinulta
Voisit sopia tähän tehtävään, mikäli olet vastuullinen, itseohjautuva ja työtä pelkäämätön tekijä. Oikealla asenteella pääsee pitkälle tässä tehtävässä! Olisi hyvä, että sinulla olisi kokemusta kookkaampien autojen ajosta sekä autoista yleensäkin. B-ajokortti on ehdoton tässä tehtävässä. Mikäli pidät vastuullisesta työstä, jossa yhdistyy ulko- ja sisätyöt sekä monipuoliset työtehtävät, voisit olla juuri sopiva henkilö tähän tehtävään!
Muut tiedot
Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikatyötä hakevalle henkilölle, sillä työtä on tarjolla muutamana päivänä viikossa klo 9-17 välillä muutaman kuukauden ajan, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. HAE tehtävää pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattorit, puh. 0403075100 tai helsinki@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-14.
Kesto
2-3 kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen
Lisätietoja
Hanna Rättö, helsinki@vmp.fi, 0403075100
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2018 mennessä.