(Poistunut julkaisusta)

Yksityispankkiiri
Elite Alfred Berg

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Elite Alfred Berg tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Asiakkaitamme palvelee noin 110 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Asiantuntijamme hoitavat yksityisasiakkaidemme varallisuutta kokonaisvaltaisesti huomioiden toimenpiteiden vaikutukset sekä sijoitusvarallisuuteen että muuhun omaisuuteen, perheyhteisöä unohtamatta.

Toimintamme keskiössä on erinomainen palvelukokemus, joka perustuu asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun sekä monipuoliseen palveluvalikoimaamme. Erinomaisen asiakaspalvelun keskiössä toimivat yksityispankkiirimme.

Kasvumme tueksi haemme nyt yksityisasiakasliiketoimintaamme Seinäjoelle yksityispankkiiria.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden kehittyä ja menestyä Suomen nopeimmin kasvavassa sijoituspalveluyhtiöissä,
  • ammattitaitoa kehittävän ja tuloksiin johtavan säännöllisen myynti- ja tuotekoulutuksen,
  • määrätietoisen kehitystyön tuloksena syntyneen tuotevalikoiman, josta löytyy ratkaisu jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin kaikissa markkinatilanteissa,
  • ammattitaitoisen sijoitus- ja tutkimusorganisaation, joka huolehtii palvelutarjontamme kilpailukyvystä nyt ja tulevaisuudessa,
  • lakimiestemme asiantuntemuksen veroneuvonnassa sekä perhe- ja yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa,
  • kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta työstä rahoitus- tai vakuutusalalla,
  • kykyä luoda ja ylläpitää pitkäjänteisiä asiakassuhteita,
  • ennakkoluulotonta asennetta ja tahtoa varmistaa positiivinen asiakaskokemus.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja ympäristön, jossa voit palvella asiakkaita pitkäjänteisesti ja monipuolisesti. Tukenasi ovat asiantuntevat ja erittäin mukavat ja motivoituneet työkaverit.

Ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Seinäjoen toimipisteeseemme. Mikäli sinulla on vankka asiakaskunta nykyisen verkostomme ulkopuolella, älä epäröi ottaa yhteyttä. Laajennamme mielellämme toimipisteitämme myös uusille paikkakunnille.

Lisätietoja voi kysyä myyntijohtaja Markus Roukalalta sähköpostitse markus.roukala@eabgroup.fi tai puhelimitse +358 50 387 7005.

Mikäli innostuit, lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen markus.roukala@eabgroup.fi perjantaihin 13.3.2020 mennessä.