(Poistunut julkaisusta)

Yksityispankkiiri
Taaleri Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Etsimme Varainhoitoon Tampereelle yksityispankkiiria huolehtimaan olemassa olevista asiakkaista ja hankkimaan uusia asiakkaita. Tässä merkittävässä roolissa rakennat yhdessä huippuasiantuntijoidemme kanssa asiakkaillesi oman sijoitusstrategian eli sopivimman tavan omistaa.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus rahoitusalalta ja erilaisista rahoitusinstrumenteista sekä tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa näyttöä laadukkaasta asiakkuuksien hoidosta esim. yksityispankkiirin, varainhoitajan, sijoituspäällikön/-johtajan tehtävistä. Olet aktiivinen, luotettava, itsenäinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja olet asiakas- ja yrittäjähenkinen. Lisäksi sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia.

Tarjoamme kasvuyrityksen yrityskulttuurin ja paikan osaavassa pankkiiritiimissä Tampereella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Halmes 0400 631481 ja Olli Kaski 050 3403790. Lähetä ytimekäs hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.2.2019.