(Poistunut julkaisusta)

Yksityispankkiiri
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018
FIMin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan menestymään. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman ja tehokkaan tavan kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Etsimme FIMiin tasaisin välein lisää nykyisiä ja tulevaisuuden ammattilaisia.

Haemme nyt Yksityispankkiiria Helsingin Private Banking -yksikköön.

Tehtävässä
-vastaat oman, jo olemassa olevan asiakaskannan hoitamisesta ja uusien asiakkuuksien aktiivisesta luomisesta.
-tapaat työssäsi paljon varakkaita yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysjohtajia.
-toimit asiakkaidesi luottohenkilönä ja tunnet heidän kokonaistilanteensa.


Työssä menestyminen edellyttää selkeää näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja vuosien kokemusta varakkaiden asiakkaiden asiakassuhteiden hoidosta. Sinulla on vahvaa osaamista sijoitusinstrumenttien käytöstä varainhoidossa ja osaat ajaa aina asiakkaan etua. Tehtävässä tarvitaan tuloksenteon nälkää, pitkäjänteisyyttä ja halua onnistua. Tehtävä edellyttää sujuvaa ruotsin kieltä.

Tarjoamme
-asiakkaillesi kokonaisvaltaiset pankkipalvelut ja erinomaisen varainhoidon sekä varallisuudensuunnittelupalvelut
asiakkaidesi pitkäjänteisen menestyksen varmistamiseksi.
-mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yksityispankissamme.
-kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen, jossa huomioidaan onnistumisesi työssäsi.
-innostavan työyhteisön toimialaa uudistavassa organisaatiossa.

Lue lisätietoa FIMistä työnantajana osoitteessa https://www.fim.com/fi/fim/ura-fimissa1/


Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Private Banking -toiminnon esimies Christian Wahlstein puhelimitse 18.9.2018 klo 14-16 p. 09 6134 6516 tai sähköpostitse christian.wahlstein@fim.com

Mikäli olet kiinnostunut kehittymään kanssamme, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.9.2018 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja FIMistä osoitteessa www.fim.com.

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti. Kokeneet ammattilaisemme tarjoavat sijoitus- ja varainhoitopalveluja niin varakkaille yksityissijoittajille, yrityksille kuin instituutioille 30 vuoden kokemuksella. Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Tukholmassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavasti verkossa ja mobiilissa. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia.