(Poistunut julkaisusta)

Yksikönvetäjä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

YKSIKÖNVETÄJÄ

Haemme nyt liiketoimintavastuullista yksikönvetäjää Jyväskylän tiimiimme. Mahdollisuus partneriuteen.

Lisäpalvelu on valtakunnallinen toimija, jolla löytyy Jyväskylässä vahva paikallinen yhtiö. Vuonna 2002 perustettu yritys on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Vuonna 2018 liikevaihto oli noin 23,5 miljoonaa euroa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain noin 2500 henkilöä eri toimialoilla. Toiminta perustuu kovaan ammattitaitoon ja intohimoon.

Lisäpalvelu Jyväskylä on henkilöstönvuokraukseen, rekrytointiin ja ulkoistuksiin keskittynyt yksikkö. Jyväskylän yksikkömme toimii vahvasti myös teollisuudessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset kehittämään yksikön toimintaa kanssamme. Saat mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa haluamaasi suuntaan.

Tukenasi on kasvuhakuinen, innovatiivinen ja ammattitaitoinen Lisäpalvelun työyhteisö.

 

EDELLYTÄMME

Yksikönvetäjämme on ratkaisukykyinen, itsevarma, analyyttinen. Odotamme sinulta kykyä ja halua kantaa vastuuta ja kykyä nopeisiin päätöksiin. Liiketoimintaprosessien tuntemus ja ymmärtäminen on välttämätöntä. Alueen yrityselämän tunteminen katsotaan eduksi.

Voit olla jonkin alan rautainen ammattilainen, tai monialainen osaaja.

Vastaat päivittäisistä toiminnoista yhdessä tiimisi kanssa. Käyt työmailla, hoidat asiakasrajapintaa, myyntiä, selvittelet asioita, ongelmia ja tilanteita.

Vastaat myös taloudesta: laskutuksesta, budjetoinnista, talouden seurannasta, ja kannattavuudesta. 

 

TARJOAMME

Mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työtehtävän kasvuhakuisessa organisaatiossa. Joustavan työajan ja kilpailukykyisen palkan ja kannustinjärjestelmän.

Yrityksestä ja työnkuvasta kerromme tarkemmin haastatteluissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

HAUT

Oheisen linkin kautta tai sähköpostilla: toni.rinne@lisapalvelu.net