(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikön sijaisuus, Hoivakoti Fiona
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Hoivakoti Fiona on 52-paikkainen ikäihmisten hoivakoti Kokkolassa. Hoivakoti valmistui heinäkuussa 2016. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle.

Haemme nyt Fionan tiimiimme ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedot työsuhteen kestosta saat aluepäällikkö Maarit Lahtoselta, kts. yhteystiedot alla.

Yksikönpäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, heidän läheisten sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Tukenasi on koko Esperi- konsernin organisaatio tukipalveluineen. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • soveltuvaa AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • vähintään kaksi vuotta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
  • ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Maarit Lahtonen, 050 3232 767, maarit.lahtonen@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka.