(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö/Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Millog Oy toimii Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaten Maavoimien ja Merivoimien kaluston ja järjestelmien kunnossapidosta sekä osittain Ilmavoimien järjestelmien kunnossapidosta ja niihin liittyvästä materiaalilogistiikasta. 22 toimipaikallamme työskentelee yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

Haemme Riihimäelle TVJ (tiedustelu, valvonta ja johtaminen) -toimialalle

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yksikön toiminnasta ja kehittämisestä ja osallistut toimialan johtoryhmätyöskentelyyn raportoiden tehtävässäsi toimialajohtajalle. Yksikköön kuuluvat Riihimäen toimipaikan lisäksi Rovaniemen ja Tikkakosken toimipaikat sekä korjaamo-osasto Hattulassa. Yksikön kokonaisvahvuus on n. 180 henkilöä.

Olet koulutukseltasi tietotekniikan, tutka/radiotekniikan, elektroniikan tai sähkövoimatekniikan DI tai insinööri. Sinulla on kokemusta tuotannon tai kunnossapidon esimiestehtävistä sekä moderneista kunnossapidon menetelmistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta, Puolustusvoimien toiminnasta ja järjestelmistä.

Vahvuuksiisi kuuluvat hyvät yhteistyötaidot oman organisaation ja sidosryhmien kanssa. Olet vahva vuorovaikuttaja sekä aktiivinen ja määrätietoinen asioiden eteenpäin viejä. Persoonana olet tavoitteellinen ja kehittämishaluinen.  

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Puolustusvoimien strategisen kumppanuuden kehittämisen parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alpha Resourcen konsultti Matti Seppänen puh. 040 761 9955. 

Hae tehtävää 22.4.2018 mennessä www.millog.fi

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.