(Poistunut julkaisusta)

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ
Ahlsell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Pääset johtamaan ja kehittämään toimivaa Seinäjoen yksikköämme Ahlsellin strategian mukaisesti osana pohjoismaista menestystarinaa. Vastaat koko yksikön toimintatavoista sekä asiakkaiden kokemasta palvelun laadusta One Ahlsell-periaatteen mukaisesti.

Haemme nyt hyvin toimivaan, tulokselliseen ja merkittävän kokoluokan Seinäjoen yksikköömme päällikköä vastaamaan yksikön tuloksesta, toimivuudesta ja henkilöstöstä. Vastaat yksikön kehittämisestä strategiamme mukaisesti, tuloslaskelmasta ja budjetoinnista sekä varmistat riittävän asiakasvirran kannattavuuden saavuttamiseksi. Myymälätoiminnan ja teknisen myynnin saumaton yhteistyö on yksi tärkeimpiä vastuitasi. Raportoit myynnistä Pohjois-Suomen aluemyyntijohtajalle.

Koska yksikön päällikkönä sinulla on vastuu koko yksikön ja myymälän toimivuudesta ja tuloksesta, odotamme sinulta monipuolista ammattitaitoa. Toimintaasi kuvaa liiketoimintaosaamisen ohella proaktiivisuus, avoimuus ja mutkattomuus. Toivomme sinulta teknistä tai kaupallista koulutusta (AMK), hyvää teknistä osaamista sekä kykyä tulkita talouden tunnuslukuja. Sinulla on kokemusta LVI:n tai sähkön alalta ja tunnet entuudestaan urakoitsija-asiakkaita ja rakentamisen arvoketjua sekä verkostoidut luontaisesti helposti. Olet tottunut tekemään yhteistyötä toimittajien kanssa. Haemme osaajaa, jolla on kokemusta etenkin esimiestyöskentelystä ja tässä roolissa olet avoin, oikeudenmukainen ja vakuuttava päällikkö. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja systemaattinen ja pystyt toimimaan jämäkästi. Kokemuksesi myymälätoimintojen kehittämisestä on iso etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alalla arvostetussa yhtiössä ja mahdollisuuden menestymiseen organisaatiomme tuella. Työssäsi sinua haastavat myös ammatillisesti vaativat asiakkaat, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä paremmaksi toimialasi asiantuntijaksi.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 17.1.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-15755. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Elisa Puolakka, puh. 0407131583.