(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Mela

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme työyhteisöömme kokenutta eläkealan ja esimiestyön osaajaa.

Yksikönpäällikkö (eläkeasiat)

Vastaat yksikönpäällikkönä Melan työeläkeasioista eli hakemus- ja ratkaisukäsittelystä, siihen liittyvästä asiakaspalvelusta sekä työeläkekuntoutuksesta. Varmistat osaltasi Melan strategian ja sen mukaisten toimenpiteiden toteuttamisesta sekä asetettujen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Vastaat myös yksikön toiminnan suunnittelusta, laadusta ja riskienhallinnasta.

Yksikössä työskentelee 30 toimihenkilöä kolmessa tiiminvetäjien ohjaamassa tiimissä. Yksikönpäällikkönä raportoit vakuutus- ja korvauspalvelusta vastaavalle johtajalle.

Yksikönpäällikkö osallistuu tehtävässään myös Melan toiminnan kehittämiseen yhtenä päälliköistämme ja vastaa osaltaan ko. etuusalan it-sovellusten kehittämisestä yhdessä tietohallintoyksikön kanssa. Yksikönpäällikkö toimii tarvittaessa myös erikseen sovitusti Melan edustajana eläkealan työryhmissä ja sidosryhmäyhteistyössä.

Yksikönpäällikön tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta usean vuoden työkokemusta sekä eläkealalta että esimiestyöstä. Tehtävään sopivan työkokemuksen lisäksi sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja maatalouselinkeinon tuntemus. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa loogista ajattelua ja suunnittelukykyä sekä hyviä henkilöjohtamisen taitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden työntekijöitään arvostavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen ja kattavat työhyvinvointipalvelut sekä hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana työyhteisöämme.

Yksikönpäällikön rekrytoinnissa Melan johtoa avustaa Harri Hämäläinen, Profos Executive Search Oy. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan viimeistään 15.10.2020 sähköpostitse harri.hamalainen@profos.fi (viestin aiheeksi ”yksikönpäällikkö”).

Lisätietoja tehtävästä antaa johdon konsultti Harri Hämäläinen, puh. 044 3200 233.