(Poistunut julkaisusta)

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ
Ahlsell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Pääset johtamaan ja kehittämään toimivaa Jyväskylän yksikköämme Ahlsellin strategian mukaisesti osana pohjoismaista teknisen kaupan menestystarinaa. Vastaat koko yksikön toimintatavoista sekä asiakkaiden kokemasta palvelun laadusta.

Haemme nyt Ahlselille hyvin toimivaan, tulokselliseen ja merkittävän kokoluokan Jyväskylän yksikköön päällikköä vastaamaan yksikön tuloksesta, toimivuudesta ja henkilöstöstä. Vastaat yksikön kehittämisestä strategiamme mukaisesti, tuloslaskelmasta ja budjetoinnista sekä varmistat riittävän asiakasvirran kannattavuuden saavuttamiseksi. Myymälätoiminnan ja teknisen myynnin saumaton yhteistyö on yksi tärkeimpiä vastuitasi. Raportoit myynnistä Itä-Suomen aluemyyntijohtajalle.

Koska yksikön päällikkönä sinulla on vastuu koko yksikön ja myymälän toimivuudesta ja tuloksesta, odotamme sinulta monipuolista ammattitaitoa. Toimintaasi kuvaa liiketoimintaosaamisen ohella proaktiivisuus, avoimuus ja mutkattomuus. Toivomme sinulta teknistä tai kaupallista koulutusta (AMK), hyvää teknistä osaamista sekä kykyä tulkita talouden tunnuslukuja. Sinulla on mielellään kokemusta alalta ja tunnet entuudestaan urakoitsija-asiakkaita ja rakentamisen arvoketjua sekä verkostoidut sujuvasti. Alan kokemus voi olla niin LVI:n, sähkön tai teollisuuden puolelta. Olet tottunut tekemään yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa.

Haemme osaajaa, jolla on kokemusta etenkin esimiestyöskentelystä ja tässä roolissa olet avoin, oikeudenmukainen ja vakuuttava johtaja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alalla arvostetussa yhtiössä ja mahdollisuuden menestymiseen organisaatiomme tuella. Työssäsi sinua haastavat myös ammatillisesti vaativat asiakkaat, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä paremmaksi toimialasi asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Elisa Puolakka, puh. 040 713 1583 ja Kirpi Salonen, puh. 040 512 0257.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 11.10.2020 mennessä.