(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Nykyisen yksikönpäällikön siirtyessä yrityksemme sisällä uusiin haasteisiin etsimme Yksikön päällikköä vastaamaan Oulun yksikön liiketoiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta:
Kykyä johtaa tuloksekkaasti merkittävän markkina-alueen liiketoimintaa. Olet yrittäjähenkinen myynnin ja esimiestyön ammattilainen. Nautit vuorovaikutustilanteista, haluat haastaa itsesi ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Odotamme vankkaa kokemusta myynnistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Kokemus henkilöstöpalvelualalta on eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:
Työn painopiste on alueen liiketoiminnan kehittämisessä ja laadukkaassa asiakastyössä yhdessä tiimin kanssa. Sihdin/Adeccon palvelujen aktiivinen myynti kuuluu olennaisena osana tehtävään. Yksikön päällikkönä vastaat yrityksen strategiaan ja alueen liiketoimintasuunnitelmaan perustuvan budjetin laatimisesta, toteutumisesta ja seurannasta. Perehdytyksen, valmennuksen sekä kehitys- ja tavoitekeskustelujen avulla varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan ja palvelujen tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

Tarjoamme sinulle:
Tarjolla on vastuullinen tehtävä merkittävän kokoisen yksikön vetäjänä ja tiimin esimiehenä. Yksikössä hoidetaan valtakunnallisesti tärkeitä asiakkuuksia ja alueella on paljon potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. Työsi tueksi saat tavoitteellisen ja kannustavan työyhteisön, joka on 100 % sitoutunut työhön yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.11.2019 mennessä sähköpostitse (tommi@sihti.fi). Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa puh. 050 444 4463/Tommi Karsikas