(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden toimija. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus sekä ylivertainen asiakaskokemus ja asiakas on kaiken toiminnan keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Haemme Kuopion Pohjola Terveyteen

Yksikönpäällikköä

Tehtävästä

Yksikönpäällikkö vastaa sairaalan toiminnan johtamisesta ja yhtiön strategian toimeenpanosta. Yksikönpäällikön tehtävänä on yhdessä ylilääkärin kanssa varmistaa ammatinharjoittajien oikea kokoonpano ja tehdä tiivistä yhteistyötä lääkärien ja hoitohenkilökunnan kanssa kokonaisvaltaisen palvelukonseptin mahdollistamiseksi. Tämä rooli sisältää kokonaisvastuun asiakaskokemuksesta, sairaalan henkilöstöstä sekä liiketaloudellisesta johtamisesta.

Tehtävässä pääset kehittämään sairaalan toimintaa ja olet avainhenkilö Pohjola Terveyden toiminnan viemisessä seuraavalle tasolle. Ymmärrät vahvan yhteishenkemme merkityksen ja vaalit sitä esimerkkiä näyttäen joka päivä, jokaisessa kohtaamisessa. Rakennat ympärillesi luottamuksen ilmapiiriä hyödyntämällä erinomaisia viestintätaitojasi ja olemalla läsnä kaikille työntekijöille.  

Hakemamme henkilö 

Haemme henkilöä, joka näkee innostuneen, sitoutuneen henkilöstön liiketoiminnan menestymisen tärkeimpänä tekijänä. Osaat palastella strategian konkreettisiksi osatavoitteiksi ja toimintaohjeiksi ja olet valmis laittamaan oman persoonasi likoon saadaksesi ihmisten parhaan potentiaalin esiin yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. 

Sinulla on vankka osaaminen ja kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja/tai tulosvastuullisesta tehtävästä terveydenhuoltoalalta. Omaat joko terveydenhuoltoalan tai kaupallisen alan korkeakoulututkinnon. Olet luontainen verkostojen johtaja ja projektinhallintataitosi ovat keränneet kehuja aiemmissa työpaikoissasi.

Tulet onnistumaan tehtävässä erinomaisesti, jos lisäksi tunnistat itsesi seuraavista: halu kehittyä ja kehittää, organisointikyvykkyys ja paineensietokyky. Kun tunnistat muutostarpeen, toimit esimerkillisenä muutos-johtajana asioihin tarttuen. 

Kaiken keskiössä on avoin ja miellyttävä palveluasenne ja taito kohdata toinen ihminen. 

Tarjoamme

Avoinna olevassa tehtävässä tarjoutuu mahdollisuus vastuulliseen rooliin ainutlaatuisessa organisaatiossa terveyspalvelualalla. Ainutlaatuisen organisaatiostamme tekevät tutkitusti markkinoiden vaikuttavimmat hoitoprosessit, poikkeuksellisen vahva yhteishenkemme, osuuskunnallinen omistuspohja ja toimintamme ideologia, joka perustuu siihen, että pyrimme aidosti maksimoimaan terveitä päiviä – emme liikevaihtoa. 

Pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti yksikön ja koko Pohjola Terveyden toimintaan – ja saat työllesi täyden tuen johdolta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja erittäin laajan etukokonaisuuden sisältäen mm. hoitokulu- ja täysajan tapaturmavakuutukset, erittäin edulliset asuntolainaehdot sekä lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun.  

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla jäi avoimia kysymyksiä tehtävästä, voit olla yhteydessä Jan Långbackaan arkisin kello 16-17 p. 050 555 1380 tai jan.langbacka@pohjolasairaala.fi. Odotamme hakemustasi 21.11.2018 mennessä.