(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Hoivakoti Teponkartanossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Hoivakoti Teponkartano sijaitsee kauniilla alueella Autionkosken läheisyydessä. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Lisäksi asukkaiden käytössä on avarat ruokailu- ja oleskelutilat, saunaosasto, viihtyisä ja tilava parveke sekä turvallinen piha-alue. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan kaikissa päivittäisissä toimissa kuntouttavan työotteen avuin. Päiviä ei rytmitetä liian tiukoilla aikatauluilla, vaan eletään jokainen päivä siten, kuinka asukkaiden vointi sitä vaatii. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Haemme nyt Teponkartanoon YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan kokonaisvaltaisesti hoivakodin toiminnasta tulosvastuullisesti. Työ alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kahden vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Vesa Tornberg, vesa.tornberg@esperi.fi tai 040 838 1881.

Haku päättyy 20.11.2018.

Esperi on savuton työpaikka.