(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme asuntojen ylläpidon johtamisen Tampereen yksikköömme Hämeenkadulle

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Tampereen yksikkö vastaa suurasiakkuuksiemme noin 5.000 asunnon vuokra- ja asumisoikeuskiinteistökannan isännöinnistä ja ylläpidon johtamispalveluista. Yksikössä työskentelee yhdeksän kiinteistöalan ammattilaista.

Yksikönpäällikkö vastaa koko yksikön tuloksesta ja resursoinnista sekä toimii henkilöstön suorana esimiehenä. Lisäksi hän voi toimia asiakkuuspäällikönä nimetyissä asiakkuuksissa.

Odotamme sinulta kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta mielellään kiinteistö- tai palvelualalta. Vuokra-asuntojen isännöintikokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on myös tilanneherkkyyttä ja jämäkkyyttä sopivassa suhteessa.

Tarjoamme keskeisen avainposition suomalaiseen asuinkiinteistömaailmaan, asiantuntevat työkaverit sekä mielenkiintoiset työtehtävät.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyvät tiedusteluihin vastaa ylläpidon johtaja Matti Himmanen, puh. 040 35 22 815 ma 5.11. klo 13-15 ja ma 12.11. klo 10-12. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 21.11.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?245f4dbe.