(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Esperi Koti Hopeinen kuu tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ja tukiasumista yhteensä 25 asukkaalle Iisalmessa. Osaksi Esperi-konsernia Hopeinen kuu liittyi kesäkuussa 2018. Tehostetussa palveluasumisessa asukkaat saavat ympärivuorokautista kuntouttavaa apua ja hoivaa. Tavoitteena on yksilöllinen kuntoutuminen kevyempään asumispalveluun ja asukkaan elämänlaadun ja toimintakyvyn säilyttäminen. Tukiasuminen voi olla määräaikaista tai pidempiaikaista, tavoitteena kuntoutuminen kohti itsenäistä elämää ja asumista. Asumisessa on tarjolla myös yhteistä ryhmätoimintaa.

Haemme Esperi Koti Hopeiseen Kuuhun YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan (AMK)/ sosionomin (AMK) tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien kuntouttavan työn parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Kodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 2.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kati Poutanen, kati.poutanen@esperi.fi, 050-3432088.

Esperi on Savuton Työpaikka.