(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Esperi Hoitokoti Kasperi tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä nuorille kehitysvammaisille. Kasperin asukkailla on erityistuen tarpeita psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella, kuten autismin kirjoon kuuluvia sairauksia, aistihäiriöitä tai kehitys- ja monivammaisuutta. Asukkaita tuetaan mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen arkeen asukkaan yksilöllinen tuen tarve huomioiden.

Haemme nyt Kasperiin ammattitaitoista ja innokasta YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme AMK- tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan tutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvammaistyöstä sekä esimieskoulutusta ja -kokemusta. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Yksikönpäällikkönä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Niina Kaihua, niina.kaihua@esperi.fi, 040 553 5490.


Hakuaika päättyy 26.10.2018.


Esperi on savuton työpaikka.