(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Esperi Koti Pajusirkku tarjoaa asumispalveluita kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Pajusirkku on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Toiminnan lähtökohtana on monipuolinen ja aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä keilataan sekä diskoillaan ja omat harrastukset kuuluvat toki myös ohjelmaan. Kodissamme käy päivätoiminnan ohjaaja ja yhdessä asukkaiden ja ohjaajien kanssa suunnitellaan mielekästä sisältöä päiviin.

Haemme Hoitokoti Pajusirkkuun YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Eija Jaalivaara, 040 778 3535, eija.jaalivaara@esperi.fi.

Haku päättyy 26.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.