(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Esperi avasi Kärsämäelle uuden ikääntyneiden hoivakodin keväällä 2017. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 34 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Hoivakodissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, osassa huoneista on keittiö, sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus.

Haemme nyt Hoivakoti Frosterukseen motivoitunutta ja ammattitaitoista YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi/ geronomi), vähintään kahden vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamistaitoja, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä sekä tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Santtu Karppinen, santtu.karppinen@esperi.fi, 040 092 3357, sekä 17.10.2018 eteenpäin Miia Heikkinen, miia.heikkinen@esperi.fi, 050 433 3578.


Hakuaika päättyy 21.10.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.