(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Esperi Koti Yhteiselo Ruskeasuolla tuottaa joustavaa ja yksilöllisyyttä korostavaa lyhytaikaisasumista, tilapäishoitoa ja asumisharjoittelua liikunta- ja kehitys-vammaisille tai muunlaista erityistukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Osaksi Esperi-konsernia Yhteiselo Oy liittyi tammikuussa 2018. Lyhytaikaisasuminen tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden arkirytmin säilyttämiseen siten, että koulunkäynti ja opiskelu-, työ- sekä päivätoiminta jatkuvat normaalisti. Asiakkaan avun tarve voi vaihdella täysin autettavasta tuettuun.

Villa Aallokko (4 krs.) ja Villa Savanni (2 krs.) sijaitsevat Valteri-koulun entisessä oppilaskodissa. Molemmissa kodeissa on kahdeksalle asukkaalle omat tilavat huoneet. Yhteisissä tiloissa sijaitsevat keittiö- ja oleskelutilat. Parvekkeet, Valteri-koulun piha-alue ja Keskuspuiston läheisyys varmistavat mahdollisuuden monipuoliseen ulkoiluun. Valteri-koulun liikunta- ja kuntosali sekä uima-allas ja sauna tarjoavat mukavaa vaihtelua toimintaan.

Haemme Esperi Koti Yhteiseloon YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan (AMK)/sosionomin (AMK) tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä vammaisalan tuntemusta ja osaamista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Kodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 23.9.2018.

Tiedustelut tehtävästä: Aluepäällikkö Anita Kuokkanen, anita.kuokkanen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.