(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018
Esperi Hoivakoti Tilkantoivo sijaitsee Helsingin Huopalahdessa historiallisella paikalla, entisessä keskussotilassairaala Tilkassa. Tilkka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kahdeksassa hoivakodissa yhteensä noin 115 ikääntyneelle. Tilkantoivossa asukaspaikkoja on 42. Yksikönpäälliköitä on Tilkassa kolme.

Tilkka ennätti toimia 70 vuotta sotilassairaalana, kunnes puolustusvoimat päätti luopua rakennuksesta vuonna 2005. Haastavassa peruskorjausprojektissa Tilkasta tehtiin nykyaikainen ikääntyneiden hoivakoti, tinkimättä rakennuksen historiallisesta tunnelmasta. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa oman huoneensa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla. Kaikille yhteisiä tiloja ovat viihtyisä olohuone, tilava ruokasali, Tilkan pieni kuntosali, ulkoterassi sekä sauna. Tilkassa toimii lounasravintola ja kahvila. Myös hammas-, silmä- ja muita lääkäripalveluita ja kuntosali on saatavilla samassa talossa.

Haemme YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ Tilkantoivo-yksikköön johtamaan operatiivista toimintaa ja henkilöstöä. Työsuhde on vakituinen ja työ on päivätyötä. Työ alkaa lokakuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK- tai opistotasoista sairaanhoitajan tutkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta lähiesimiestyöstä. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksen sietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Yksikönpäällikkönä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää psykiatrisen hoitotyön osaamista, henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjauksen, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Anita Kuokkanen, anita.kuokkanen@esperi.fi, puh. 0400-241894, pe 7.9. klo 10-14 ja to 13.9. klo 14-16.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Haku päättyy 20.9.2018.