(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Esperi Koti Kivitasku on esteetön palveluasumisyksikkö kehitysvammaisille Raumalla. Kivitaskussa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa. Kivitasku tarjoaa kodin eriasteisesti kehitysvammaisille henkilöille. Kodissa on henkilöstöä ympäri vuorokauden. Kivitasku on valmistunut kesällä 2013.

Haemme Hoitokoti Kivitaskuun YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan tutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kahden vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten ohjaamisen ja hoivan parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksen sietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoitokodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. koulutusta, henkilöstötapahtumia ja henkilöstöalennuksia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kimmo Nurmi, p. 044 0793914, kimmo.nurmi@esperi.fi.

Haku päättyy 21.9.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.