(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Esperi Care Oy:n Santaholman hoivakoti sijaitsee Haukiputaalla. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2015. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille.
Hoivakodissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, osassa huoneista on keittiö, sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus.

Haemme Hoivakoti Santaholmaan YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen nykyisen esimiehen siirtyessä yhtiössä toiseen tehtävään. Työ alkaa loka-marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja /sosionomi / geronomi), vähintään kahden vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Santtu Karppinen, p.0400923357 12.9. klo 09-10/18.9. klo 14-15 ja 28.9. klo 14-15 tai santtu.karppinen@esperi.fi.

Haku päättyy 30.09.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.