(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018
Esperi Koti Simonpirtti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua päihdeongelmista kärsiville Vantaalla. Asumisyksikkö tarjoaa ohjausta ja tukea arjenhallintaan, päihteettömyyteen ja asioiden hoitamiseen. Asuminen Simonpirtissä voi olla tilapäistä tai pysyvää. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan kodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Ilmapiiri kodissa on iloinen ja kaikki asukkaat huomioidaan. Simonpirtin pitkäaikaisasukkailla on omat huoneet, joissa kaikissa on kylpyhuone ja wc. Yhteiset tilat ovat viihtyisiä. Simonpirtti sijaitsee Vantaan Simonkylässä mukavalla asuinalueella. Asuminen on päihteetöntä.

Haemme Esperi Koti Simonpirttiin YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan (AMK)/ sosionomin (AMK) tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien kuntouttavan työn parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Kodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 23.9.2018.

Tiedustelut tehtävästä: Aluepäällikkö Anita Kuokkanen, anita.kuokkanen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.