(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Uusi mielenterveyskuntoutujien koti valmistuu Rovaniemelle syksyllä 2018. Esperi Koti Oskuntupa tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja palveluasumista yhteensä 30 mielenterveyskuntoutujalle. Ympärivuorokautinen asumispalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympäri vuorokauden. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu itsenäisemmille asukkaille, jotka tarvitsevat vähemmän tukea arkeensa.

Haemme Oskuntupaan YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokoaikatyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä mielenterveyskuntoutuspuolen vahvaa osaamista. Sinulla tulee olla voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Lisäksi sinulla on voimakas halu kehittää yksikön toimintaa ja johtaa innovatiivisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Kodin esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Merja-Irene Tompuri, merja-irene.tompuri@esperi.fi


Hakuaika päättyy 6.8.2018.


Esperi on savuton työpaikka.