(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi on muistisairaiden hoitoon ja hoivaan erikoistunut asumispalveluyksikkö Espoossa. Hoivakoti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa sekä fysioterapiapalveluita muistisairaille ja ikäihmisille kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa on lämminhenkinen koti 16 asukkaalle. Hoivakodin kauniissa puutarhassa voi ulkoilla ympäri vuoden. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Haemme Opri ja Oleksiin YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja /sosionomi), vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Tehtävästä antaa lisätietoja 26.7. alkaen Aluepäällikkö Anita Kuokkanen puh. 0400 241 894 tai anita.kuokkanen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 3.8.2018.


Esperi on Savuton työpaikka.