(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Esperi Koti Mäntyrinne on kehitysvammaisten asumispalveluja tuottava 10-paikkainen koti Suolahdessa Äänekoskella. Kodissa tarjotaan kodinomaista, yksilöllistä asumista, jonka osana on tarpeen mukaan hoiva- ja tukipalveluja. Hoitokoti sijaitsee rauhallisella asumisalueella, minkä läheisyydessä sijaitsee monenlaisia harrastus- ja vapaa-ajan toimintamahdollisuuksia. Hoitokodin piha-alue rajoittuu puistoon, joten se on turvallinen ulkoilupaikka kaikenlaisille kehitysvammaisille.

Haemme Mäntyrinteeseen YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja /sosionomi ), vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Tehtävästä antaa lisätietoja Aluepäällikkö Vesa Tornberg , p. 040 838 1881 tai vesa.tornberg@esperi.fi


Hakuaika päättyy 25.7.2018.


Esperi on Savuton työpaikka.