Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Esperi Care Oy:n Salon Hoitokoti on 22-paikkainen mielenterveyskuntoutujille tehostettua asumispalvelua tarjoava palveluyksikkö. Kerrostalon alakerrassa on ryhmämuotoinen asumisyksikkö. Tämän lisäksi käytössämme on kymmenen erikokoista huoneistoa, jotka sijaitsevat kerrostalon eri kerroksissa. Kuntoutujat asuvat omissa asunnoissaan naapureina muiden vuokralaisten ja tavallisten osakkeenomistajien kanssa. Asukkaamme ovat hyvin integroituneet ympäristöönsä ja yhteistyö talossa toimii asukkaiden kesken. Hoitokoti sijaitsee Salon keskustassa, kaikkien palveluiden läheisyydessä.

Haemme Hoitokoti Saloon YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokoaikatyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä mielenterveyskuntoutuspuolen vahvaa osaamista. Sinulla tulee olla voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Lisäksi sinulla on voimakas halu kehittää yksikön toimintaa ja johtaa innovatiivisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoitokodin esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Eija Jaalivaara, eija.jaalivaara@esperi.fi tai 040 778 3535.


Hakuaika päättyy 03.07.2018.


Esperi on savuton työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1145824
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo