(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Turussa sijaitseva Pansion hoitokoti tarjoaa palveluasumista ja ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukea ja kuntouttavaa ohjausta aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi hoitokoti tarjoaa lyhytkestoista intervallihoitoa tarpeen mukaan. Pansion moniammatillinen tiimi pystyy vastaamaan myös haastavien asiakkaiden erityistarpeisiin. Yhteensä Pansion hoitokodissa on 34 asuntoa ja näiden lisäksi viihtyisät yhteiskäytössä olevat oleskelu- ja ruokailutilat.

Haemme Pansioon YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa kokemusta mielenterveystyöstä. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Henrika Serén-Johansson, 040-561 6567 tai henrika.seren-johansson@esperi.fi.
13.7.2018 lähtien lisätietoja antaa Aluepäällikkö Eija Jaalivaara, eija.jaalivaara@esperi.fi tai 040 778 3535.Hakuaika päättyy 20.07.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.