(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Esperi avasi Kärsämäelle uuden ikääntyneiden hoivakodin keväällä 2017. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 34 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Hoivakodissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, osassa huoneista on keittiö, sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus.

Haemme Hoivakoti Frosterukseen YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja /sosionomi / geronomi), vähintään kahden vuoden esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Santtu Karppinen, santtu.karppinen@esperi.fi tai 15.6. klo 8-10 p.0400923357.


Hakuaika päättyy 20.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.