(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Esperi Hoitokoti Littoinen tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumista ja päivätoimintaa vaikeasti kehitysvammaisille. Yksikkö sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Ympärivuorokautinen autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Lisäksi Littoisissa järjestetään päivätoimintaa. Littoisissa työskennellään kuntouttavan työotteen periaatteita noudattaen ja asukkaan mielipiteitä kunnioittaen. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Toimintaa ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Haemme ammattitaitoista ja innokasta YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme AMK- tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan tutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kahden vuoden työkokemusta kehitysvammaistyöstä sekä esimieskoulutusta ja -kokemusta. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Yksikönpäällikkönä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa.

Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Henrika Serén-Johansson, p.040-561 6567 tai henrika.seren-johansson@esperi.fi.
13.7 lähtien lisätietoja antaa Aluepäällikkö Eija Jaalivaara, puh. 040 778 3535 tai eija.jaalivaara@esperi.fi .Hakuaika päättyy 20.07.2018.


Esperi on savuton työpaikka.