Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Esperi Hoitokoti Pajusirkku tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Hoitokoti Pajusirkku on 15 paikkainen, turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita.

Haemme ammattitaitoista ja innokasta YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme AMK- tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan tutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kahden vuoden työkokemusta kehitysvammaistyöstä sekä esimieskoulutusta ja -kokemusta. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Yksikönpäällikkönä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa.

Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Eija Jaalivaara, eija.jaalivaara@esperi.fi tai 040 778 3535.


Hakuaika päättyy 26.06.2018.


Esperi on savuton työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1143620
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku