(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

OPn Hankintapalvelut kehittää kustannustehokasta ja järkevää toimintaa liiketoiminnoissa hankinnan keinoin. OPn Hankintapalvelut on liiketoimintaintegroitunut, tuntee toimittajat ja markkinat, tarjoaa kilpailukykyiset ja innovatiiviset palvelu- ja tuoteratkaisut ja johtaa tehokkaita hankinnan ja tilausten käsittelyn prosesseja.

Haemme OP Ryhmään Hankintapalvelut-osastolle Liiketoiminnan tuki –yksikköön yksikönpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. OPn hankinnat muodostavat yhteensä lähes 2Mrd kokonaisuuden, Liiketoiminnan tuki yksikön alueella niistä on satoja miljoonia.

Yksikönpäällikkö (hankinta)

Yksikönpäällikkönä vastaat hankinnan johtamisesta ja kehittämisestä ryhmätasolla. Tehtävässä saat johdettavaksesi yhdestätoista asiantuntijasta koostuvan yksikön, joille toimit sparraavana esimiehenä. Olet mukana erilaisissa kehityshankkeissa ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen ja toimittajien kanssa.

Tähän kiinnitämme huomiota

Olet kokenut hankinnan syväosaaja, jolla on näyttöä asiantuntijaorganisaation menestyksekkäästä johtamista ja kykyä saada ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen. Pystyt analysoimaan, kehittämään ja seuraamaan toimintaa sekä johtamaan kehityshankkeita. Omaat vähintään kymmenen vuoden hankintakokemuksen niin epäsuorasta kuin suorastakin palveluhankinnasta. Ymmärrät onnistuneen toimittajajohtamisen merkityksen tulosten saavuttamisessa ja pystyt analysoimaan sekä luomaan mittareita palvelun kustannusten seurantaan. Sinulla on kykyä johtaa kilpailutus- ja ulkoistusprojekteja ansiokkaasti. Vankkaa osaamistasi tukee myös tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Työskentelet liiketoimintalähtöisesti ja yrittäjähenkisellä asenteella. Sinulta löytyy roolin vaatimat hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot sekä pystyt luontaisesti verkostoitumaan eri sidosryhmien kanssa. Kykenet tuomaan näkemyksesi vakuuttavasti esille ja vaikutat merkittävällä panoksellasi linjanvetoihin toiminnan suunnittelussa. Asiakkaan näkökulman huomioiminen on sinulle merkityksellistä kuten myös oman yksikön tukeminen ja ohjaaminen työn sujuvuudessa.

Mitä me tarjoamme sinulle

Tehtävässä pääset olemaan aktiivisesti mukana OPn kasvussa tukien liiketoimintoja hankinnan kautta. Yksikössämme on runsaasti asiantuntijuutta, joten sinulla on varmasti mahdollisuus oppia samalla uutta ja kehittyä. Työpisteesi sijaitsee OPn pääkonttorissa Helsingin Vallilassa.

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä hankinta- ja toimitilapalveluiden johtajaan Kimmo Patrikaiseen. Kimmon tavoitat parhaiten puh: 0403559520 pe 25.5 tai ma 28.5 klo: 10:00-11:00.  Voit laittaa kysymyksesi Kimmolle myös sähköpostitse: kimmo.patrikainen@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 3.6.2018 mennessä Urasivujemme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi palkkatoiveineen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valitulta hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti sekä terveyskysely.