(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Esperi Toimintakeskus Oivapaja järjestää työ- ja päivätoimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toimintakeskus Oivapajassa harjoitellaan itsenäisen elämisen taitoja, ylläpidetään ja parannetaan toimintakykyä, sekä saadaan neuvoja ja apua arkielämän haasteisiin. Tärkeä osa toimintaa on myös monipuolinen harrastus- ja retkitoiminta.

Haemme Oivapajaan SOSIONOMIA yksikönpäällikön äitiysloman sijaisuuteen. Työ on päivätyötä ja alkaa 1.8.2018.

Tehtävänäsi on tiimin lähiesimiehenä toimiminen sekä hallinnolliset työt.

Edellytämme sosionomin pätevyyttä ja hygieniapassia. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tiina Hämäläinen, 050 409 0367 tai tiina.hamalainen@esperi.fiHakuaika päättyy 6.6.2018


Esperi on Savuton Työpaikka.