(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Esperi hoivakoti Mikonpolku on Auran keskustassa sijaitseva ikääntyneille tarkoitettu ympärivuorokautisen tehostetun asumisen yksikkö. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia ja asukas paikkoja on 20. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Mikonpolulla työskennellään kuntouttavan työotteen periaatteita noudattaen. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Toimintaa ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme Esperi Hoivakoti Mikonpolkuun YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta, esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta ja tulostavoitteellisuutta.
Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kimmo Nurmi, p. 044 0793914 tai kimmo.nurmi@esperi.fiHakuaika päättyy 31.05.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.Esperi on savuton työpaikka.