(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Esperi Palvelukeskus Päivälehto Oy on toiminut vuodesta 2005. Päivälehto tarjoaa asumispalveluita, työ- ja päivätoimintaa, tilapäishoitoa sekä avohuoltoa kehitysvammaisille ja vajaakuntoisille henkilöille Hartolassa. Toiminta-ajatuksena on tarjota kokonaisvaltaisia sekä kuntouttavia palveluita asiakaslähtöisesti. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti, jokaiselle asukkaalle sopivaksi.

Haemme YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan Palvelukeskus Päivälehdon operatiivista toimintaa ja henkilöstöä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sairaanhoitajan tai sosionomin tutkintoa, vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta eri tyyppisten kehitysvammaisten ja autististen henkilöiden parissa työskentelystä sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Psykiatrinen osaaminen/työkokemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksen sietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Britta Dölling-Hasu, puh. 046 9205725 tai britta.dolling-hasu@esperi.fi.Haku päättyy 25.5.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.