(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Esperi Hoivakoti Mieslahti sijaitsee Paltamossa ja tarjoaa kodin 21 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Esperi Hoivakoti Mieslahteen YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta, esimieskokemusta sekä aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta ja tulostavoitteellisuutta.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Birgitta Ojala, puh. 050 3131130 birgitta.ojala@esperi.fi

Hakuaika päättyy 22.4.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on savuton työpaikka.