(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme nyt Jyväskylän asuntovuokraukseen

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävänäsi on vastata Jyväskylän asuntovuokrauksen yksiköstä, joissa toimii tällä hetkellä 3 asuntovuokrauksen ammattilaista. Vastaat yksikön johtamisesta, vuokrauksen organisoimisesta, kannattavuudesta sekä osallistut aktiivisesti myös vuokraustoimintaan. Tavoitteenasi on yksikön menestyksekäs johtaminen ja toiminnan kehittäminen ja siihen tarvittavien toimien toteuttaminen.

Tuleviin työtehtävääsi kuuluvat muun muassa

  • yksikön päivittäisjohtaminen
  • tiivis yhteistyö asiakkaidemme,  asiakkuuspäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa
  • yksikön toiminnan kehittäminen ja taloudellisesta tuloksesta vastaaminen
  • osallistuminen käytännön vuokraustoimintaan

Odotamme sinulta kokemusta esimiestehtävistä sekä aktiivista otetta myynnin johtamiseen. Kokemus vuokrausliiketoiminnasta, vuokra-asuntomarkkinoista ja aluetuntemus on sinulle eduksi. Sinulta löytyy kykyä ja halua motivoivaan sekä kannustavaan johtamiseen sekä jämäkkää otetta tarpeen vaatiessa. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Tehtävässä tarvitaan myös taloushallinnollista osaamista mm. budjettien ja ennusteiden laatimiseen. LKV- tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvän kehittymismahdollisuuden myynnin johtamisen parissa osana asiantuntevaa ja kasvavaa organisaatiota. Pääset mukaan sekä toiminnan kehittämiseen että käytännön tekemiseen. 

Hae tehtävää 28.2.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?40b7e299. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa johtaja Jussi Lindholm, puh.0400 612 326 ja jussi.lindholm@realia.fi. Parhaiten tavoitat perjantaina 16.2. klo 10 - 11, keskiviikkona 21.2. klo 14 - 15 ja maanantaina 26.2. klo 10 - 11.