(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Esperi avaa Toivakkaan uuden hoivakodin keväällä 2018. Esperi Hoivakoti Soivakka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Kodissa on yhteensä 45 asukaspaikkaa. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistuvaan työotteeseen.

Haemme Hoivakoti Soivakkaan YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalantutkintoa (sairaanhoitaja/sosionomi), vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 9.3.2018.

Tiedustelut tehtävästä: Aluepäällikkö Vesa Tornberg, p.040 8381 881 (19.2 klo 15-17, 5.3 klo 12-16) tai vesa.tornberg@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.