(Poistunut julkaisusta)

Yksikönpäällikkö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Esperi Hoivakoti Riihelä tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Pöytyällä. Riihelässä on yhteensä 38 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa asumispalvelua lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen. Viihtyisä ympäristö ja esteettömät uudet tilat mahdollistavat turvallisen arjen. Hoivakoti Riihelä on toiminut vuodesta 2013 lähtien.

Haemme Hoivakoti Riihelään YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden esimieskokemusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi lisäkoulutukset vanhustyön saralta.

Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.
Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Hoivakodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 18.2.2018.

Tiedustelut tehtävästä: Aluepäällikkö Kimmo Nurmi, p.044 0793914 tai kimmo.nurmi@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.